HomeContact
Professionals

HugoHopper

Personenvervoer

HugoHopper

Onze lijndiensten doorkruisen 6 dagen per week van 9-17 uur Heerhugowaard. Ze rijden hun diensten volgens een vaste dienstregeling, op routes waar het regulier openbaar vervoer veelal niet (meer) komt. Ze starten altijd op het Stadsplein (winkelcentrum Middenwaard) en hebben allen hun eigen route.

Deur-tot-deur is speciaal voor leden die niet met de lijndiensten kunnen reizen. U komt hiervoor in aanmerking als u bijvoorbeeld afhankelijk bent van een rolstoel, een visuele beperking heeft of niet zonder begeleiding kunt reizen. Ook wanneer dit tijdelijk van aard is.Heeft u belangstelling voor deze vorm van vervoer? Maak dan een afspraak
voor een intakegesprek om te toetsen of u in aanmerking komt.

Vanuit verschillende zorginstellingen in Heerhugowaard rijden onze chauffeurs het groepsvervoer voor cliënten met een beperking. De cliënten kunnen hierdoor naar de diverse georganiseerde activiteiten in Heerhugowaard, zoals bijvoorbeeld de drumband, voetbal, korfbal, fitness of Radio Drive. In overleg met de zorginstelling wordt bepaald wie hiervoor in aanmerking komt

Ieder jaar rijden er ruim 27000 passagiers met ons mee op de lijndienst, deur-tot-deur vervoer en groepsvervoer. Om dat te realiseren werken onze 120 vrijwilligers 6 dagen per week met veel enthousiasme in functies als chauffeur, wagenpark- en kantoormedewerker bij Vervoersvereniging Heerhugowaard. 

Om te kunnen reizen met de HugoHopper, moet u lid zijn van de vereniging en inwoner van Heerhugowaard. Een lidmaatschap kost € 12,50 per persoon per jaar en deze kunt u afsluiten op ons kantoor.  Een enkele rit met de lijndienst bedraagt € 0,50, een rit met deur-tot-deur vervoer bedraagt € 1,-.

*Jeugdleden van 4 tot en met 12 jaar betalen € 5,- per lidmaatschapsjaar. Kinderen tot en met 3 jaar hoeven geen lid te worden en kunnen gratis meereizen.

Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Kenmerken

Personenvervoer
vrijwilligersvervoer

Contact

HugoHopper - HugoHopper

www: HugoHopper

Bezoekadres
Middenwaard 127
1703SC Heerhugowaard

072 7370217 (ma t/m vr tussen 8.30 uur en 17.00 uur)
info@hugohopper.nl
HugoHopper
Middenwaard 127
1703SC Heerhugowaard

Laatste controle op 29 november 2018

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult