De Waerden Alkmaar, Locatie Camphuijsenstraat wonen (gebied HAL)

Algemene informatie

Aan de locatie Camphuijsenstraat in Alkmaar huurt De Waerden 15 appartementen, in één hiervan is een steunpunt. Hier wordt zelfstandig gewoond met begeleiding op afspraak. De appartementen bevinden zich in een appartementencomplex en bestaan uit een woonkamer met keuken. Daarnaast hebben de woningen een ruime slaapkamer en een grote badkamer mer toilet. De voordeur grenst aan een gemeenschappelijke hal. De meeste appartementen bevinden zich op dezelfde woonlaag.

De bewoners beschikken ieder over een berging op de begane grond. Er is tevens parkeergelegenheid.

De Waerden is een professionele dienstverlenende organisatie voor mensen met een beperking in Noord-Holland. Wij zorgen ervoor dat mensen met een beperking kunnen wonen en werken op een manier die bij hen past.
Kenmerkend voor ons is een veelzijdig cliëntgericht dienstverleningsaanbod, kleinschalig georganiseerd en regionaal ingebed.

Heeft u vragen of wilt u een aanmelding doen?
Ons dienstenaanbod is aangepast aan de vraag van onze cliënten en hun omgeving. Wilt u weten wat mogelijk is, dan kunt u contact opnemen. We bespreken dan samen wat De Waerden voor u kan betekenen.
Wilt u meer informatie: www.dewaerden.nl

Contactinformatie

 088-10 01 904 072-57 65 656Camphuysenstraat 122a1813BV Alkmaar www.dewaerden.nlLaatste controle: april 2020

Plan route

Postadres
Van Houtenkade 31814DE Alkmaar

Toegankelijk

Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Hulpaanbod

Begeleid wonen

Volwassenen met een verstandelijke beperking  Aan de Camphuijsenstraat in Alkmaar huurt De Waerden 14 appartementen en een steunpunt. Hier wordt zelfstandig gewoond met begeleiding op afspraak. De appartementen bevinden zich in een appartementencomplex en bestaan uit een...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gehandicaptenzorgorganisatie Woonvorm voor mensen met een beperking
Vergelijk hulpaanbod