Leger des Heils Bij Bosshardt Heerhugowaard

Algemene informatie

Wij zijn een laagdrempelig buurtsteunpunt, midden in de Rivierenwijk. Wij ondersteunen mensen bij korte hulpvragen en verwijzen hen door naar de juiste instanties. Ook indiceren wij voor de voedselbank uitsluitend voor de bezoekers van het steunpunt. Dit is een service. Er kunnen op ma.en woe. middag tussen 13:00 en 14:00 uur en op di. van 13:30 tot 15:30 afspraken worden ingepland. Naast kortdurende hulpverlening bieden wij tevens diverse activiteiten aan, zowel in de ochtend als in de middag.
Ons steunpunt bevindt zich op Spui nr 79 en is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 15:30 uur Ons kantoor bevindt zich op Spui nr 83 en is geopend van maandag,dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 1430 uur.
Een aantal middagen in de week zijn wij geopend voor uitsluitend gerichte activiteiten/thema-middagen. Zie onze folder voor actuele informatie.


Contactinformatie

 072-57 22 311 (0648833589)Spui 791703MK Heerhugowaard cwzwnoordholland.legerdesheils.nlLaatste controle: januari 2020

Plan route

Postadres
Spui 831703MK Heerhugowaard

Openingstijden

Hulpaanbod

Beauty middag

Er wordt een beauty middag georganiseerd door een buurtbewoner.

Besloten praatgroep

Het gaat om een besloten praatgroep waarin verschillende thema\'s worden besproken.

Computer ondersteuning

U leert de beginselen van het werken met een computer.

Creatieve ochtend/middag

Op dinsdagochtend houden wij een creatieve ochtend op het steunpunt Bij Bosshardt Heerhugowaard. Op de eerste en vierde maandag in de maand wordt er \'s middags van 14:00 tot 16:00 uur een creatieve middag georganiseerd.

Kidsclub

Kidsclub voor kinderen van de basisschoolleeftijd.

Persoonlijke gesprekken

Wij houden een intake gesprek met iedere nieuwe bezoeker. Aan de hand van uw vraag/probleem kijken wij welke hulp het beste bij u past. Korte hulpvragen doen wij zelf, bij meer complexe hulpvragen verwijzen wij u door.

Voedselbank indicatie

U kunt een afspraak maken met één van onze medewerkers voor een intakegesprek. Er wordt u gevraagd om een financieel overzicht mee te nemen van drie achtereenvolgende maanden. Indien er sprake is van schulden dan dient u daar een overzicht van mee te nemen met bijbehorende aflossingstermijnen....

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod