Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk

Algemene informatie

Praktische projecten

Stichting Present zet groepen vrijwilligers van bedrijven, verenigingen of gewoon vrienden in voor 1 dag.De vrijwilligers mogen aangeven wanneer zij een klus willen doen en wat voor klus zij willen doen.De mensen die met deze inzet geholpen worden hebben geen geld, geen netwerk en of een slechte gezondheid!

Sociale projecten

Groepen kunnen ook kiezen voor een sociaal project.
Bijvoorbeeld door in een project ter bestrijding van eenzaamheid en armoede een maaltijd te organiseren waar men elkaar kan ontmoeten en een eerste stap kan zetten naar nieuwe contacten.


Contactinformatie

 06-20 84 12 62 06-12 91 15 15Dolomiet 981703DZ Heerhugowaard stichtingpresent.nlLaatste controle: mei 2020

Plan route

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig

Openingstijden

Hulpaanbod

Klusprojecten

Stichting Present Heerhugowaard en Langedijk.Als sociaal makelaar wil stichting Present een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden:mensen met onvoldoende geld,gezondheid en sociaal netwerkGroepen vrijwilligers worden ingezet bij projecten...

Sociale projecten

Sociale activiteiten. Soort activiteiten: Sociaal Sportief Creatief Speciale vakanties. Wanneer een groep vrijwilligers aangeeft een activiteit te willen doen met een speciale doelgroep dan koppelen wij dit aanbod met een vraag via organisaties op het gebied van wonen,zorg en welzijn.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:
Vergelijk hulpaanbod