HomeContact
Professionals

Vervoer en mobiliteit

Met mobiel zijn bedoelen we de mate waarin u nog kunt lopen en bewegen. Maar ook of u nog kunt fietsen, autorijden en met de bus of de trein kunt reizen. Er zijn allerlei oplossingen mogelijk, als dit niet meer zo makkelijk gaat.
Als u niet mobiel bent, dan worden alledaagse dingen lastig. Zoals de boodschappen doen, koken, huishoudelijke klusjes en tuinieren.
Het kan ook lastiger zijn om op visite te gaan bij vrienden of familie te bezoeken. Misschien voelt u zich daardoor wel eens alleen.

(Openbaar) vervoer in en vanuit Heerhugowaard

Heeft u een beperking of ziekte waardoor reizen met bus of trein niet tot de mogelijkheden behoort? Dan zijn er verschillende mogelijkheden voor vervoer in Heerhugowaard en vanuit Heerhugowaard.

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult