HomeContact
Professionals

Indicatie voor thuisondersteuning

Indicatie voor thuisondersteuning

Thuisondersteuning (voorheen huishoudelijke hulp) via een indicatie van de gemeente is alleen nog bij uitzondering mogelijk. Alleen mensen die het huishouden niet zelf kunnen doen, ook niet op een aangepaste manier of met hulp uit de omgeving, krijgen een indicatie. Die indicatie geldt dan alleen voor de meest noodzakelijke hulp. Met die indicatie kunt u hulp aanvragen bij één van de organisaties waar de gemeente mee samenwerkt. Vraag voor een overzicht van deze organisaties de speciale flyer aan bij Het Sociaalplein. U kunt, met een indicatie, ook kiezen voor een persoonsgebonden budget waarmee u de noodzakelijke hulp kunt inkopen naar eigen inzicht.

In beide gevallen wordt een eigen bijdrage gevraagd.

Komt u er niet uit? Neem contact op met Het Sociaalplein

Zijn de mogelijkheden die op deze website genoemd worden niet voor u van toepassing? En denkt u dat u in aanmerking komt voor een indicatie voor huishoudelijke hulp? Neemt u dan contact op met Het Sociaalplein.

  • Telefoonnummer: 14 072.
    Bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
  • E-mail: hetsociaalplein@heerhugowaard.nl
  • Langskomen kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis op Parelhof 1 in Heerhugowaard. Wilt u niet wachten en direct geholpen worden? Maak online een afspraak in de agenda van Het Sociaalplein.

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult