HomeContact
Professionals

Vrijen

Seksualiteit hoort bij het leven. Van seksualiteit kunnen genieten is geen voorwaarde voor levensgeluk, maar het draagt er wel aan bij.

Wat is uw situatie?

Seks is een hele normale behoefte. U kunt uw leven lang blijven genieten van seks, al verandert er wel iets als u ouder wordt.

Is uw relatie in evenwicht?

Er zijn allerlei manieren waarop u van seksualiteit kunt genieten. Belangrijk is dat u een partner heeft met wie u het gezellig en leuk heeft.

Heeft u een goede relatie, is er sprake van intimiteit en prettig contact, dan kunt u het waarschijnlijk seksueel gezien ook goed met elkaar vinden. Het kan wel zo zijn dat uw seksleven op een wat lager pitje komt te staan, als u al wat langer bij elkaar bent.

Problemen en tips!

Problemen bij het vrijen kunnen verschillende oorzaken hebben. Als u wilt, kunt u daar iets aan doen. Er zijn veel tips!

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult