HomeContact
Professionals

De dochter van Stefano heeft gestolen

Stefano Kuipers

Stefano Kuipers is vader van Timo, Mark en Sara. Hij heeft een relatie met Mandy Jansen. Mandy verdient de kost met het geven van yogalessen en het runnen van een esoterische webshop. Stefano werkt bij een kwekerij.

Stefano: “Wij werden een keer opgebeld door de lokale supermarkt. Of we even langs konden komen. Het ging om onze dochter. Ze zat daar in een kantoortje op een stoel te draaien. Op tafel lag een pak Snickers . Bij de deur stond de boze bedrijfsleider. Onze dochter had geprobeerd te stelen! Ik stond paf. Ze komt toch niets tekort thuis, schoot het door mijn hoofd. Ik heb gevraagd wat er gebeurd is en Sara en de bedrijfsleider hun verhaal laten doen. Sara ontkende niet dat ze had gestolen, maar ze wilde ook niet zeggen waarom ze het had gedaan. Daar werd die man erg chagrijnig van. Ik heb Sara opgedragen om haar excuses aan te bieden en een week lang klusjes te doen bij ons in huis.

"Een paar dagen later kregen we wéér telefoon. Of we naar de supermarkt konden komen. Daar zat Sara, op tafel een zak Marshmallows. Toen gingen bij mij de alarmbellen al af. De supermarkt deed aangifte tegen Sara en we moesten naar het politiebureau en naar Bureau Halt. Toen kwam het hoge woord eruit.

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.