HomeContact
Professionals

Stacey Veen en Menno Isaaks verwachten hun eerste kind

Stacey Veen

Stacey en Menno zijn al tien jaar samen, maar waren tot voor kort meer met hun carrière bezig dan met kinderen. Stacey is juriste bij een supermarktketen. Menno werkt als projectleider bij een evenementenbureau. Ze ontdekten hun zwangerschap wel op een héél bijzonder moment.

Stacey: “We waren op vakantie in Thailand toen ik er achter kwam. We wilden al een tijdje een kindje, maar het lukte steeds niet. Eenmaal in Thailand werd ik opeens niet meer ongesteld. Ik heb toen op een Thaise zwangerschapstest geplast in zo’n strooien vakantiehuisje aan het strand. Heel bizar. Toen ik de uitslag zag was ik zo verbaasd!

Menno was uitzinnig, zo blij. Hij ging meteen in regelmodus. Hij heeft vanuit Thailand al een afspraak gemaakt bij de verloskundige, en we zijn gaan uitzoeken of er speciale risico's zijn als je zwanger bent in de tropen. Maar we hebben natuurlijk ook een vreugdedansje gedaan op het strand.

Gisteren waren we weer bij de verloskundige voor de eerste echo. Alles zag er goed uit. We hebben voor het eerst het hartje horen kloppen! Menno heeft ‘m nu als ringtone op zijn telefoon.

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.