Anna Koekoek en Theo Vromans hebben samen zeven kinderen

Anna (39) en Theo (44) hebben samen zeven kinderen. De kinderen van Theo zijn Danny (9) en Fenna (12). Anna is moeder van Sterre (6), Tonny (9) en Vicki (11). Anna en  Theo hebben samen nog een dochter Merel (2). Theo’s oudste dochter woont op kamers. En dan zijn er nog vier ouders: Anna deelt het ouderschap met haar ex-partner Vic. Theo en zijn ex Sytske hebben moeizaam contact.

Anna en Theo ontmoetten elkaar bij de badmintonvereniging waar zoontjes Tonny (9) en Danny (9) allebei lid zijn. “Die twee waren de beste maatjes, altijd aan het geinen in de kleedkamer,” vertelt Anna. “En Theo en ik maar wachten tot ze klaar waren met omkleden. Toen kwamen we er achter dat het goed klikte. Later zijn we een keer samen mee geweest als leiding op een kampweekend, en daarna wilden we eigenlijk niet meer zonder elkaar.”

“Het probleem was alleen dat Theo nog getrouwd was. Het was een ellendige scheiding. Zijn ex wilde de kinderen bij ons weghouden. Uiteindelijk hebben we via de rechter een omgangsregeling afgedwongen. Nu zijn Danny en Fenna om de week bij ons en om de week bij hun moeder. We wisselen de kinderen elke week uit op een parkeerplaats, erg deprimerend is dat.

Theo’s oudste dochter Karlijn (18) mocht kiezen of ze bij haar vader of moeder wilde wonen. Ze heeft ervoor gekozen meteen op kamers te gaan. Die wilde niet tussen twee vuren in zitten. 

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

Bestanden

Anna Koekkoek JPG, 81,1 kB