HomeContact
Professionals

Baby

De geboorte van uw baby is vast een van de mooiste momenten van uw leven. Een groter wonder kunt u zich bijna niet indenken. De eerste tijd moet u natuurlijk wennen aan het ouderschap en leert u uw kind kennen door middel van al uw zintuigen: ruiken, voelen, kijken en luisteren naar alle geluidjes en de manier van huilen. Alles is nog nieuw.

Vragen, zorgen en twijfels na de geboorte

Uw baby heeft voeding en warmte nodig, en vooral ook veiligheid en geborgenheid. U kunt u af en toe best zorgen maken of u alles wel goed doet, of u afvragen waarom uw baby huilt. Wat moet u wel en vooral niet doen? Waar kunt u terecht met uw vragen, zorgen en twijfels? Wie helpt u verder als uw baby zich niet goed ontwikkelt?

Antwoorden en oplossingen

Op deze website staat zo veel mogelijk praktische informatie om al uw vragen te beantwoorden. Voor elk probleem is er hulp of een oplossing te vinden. Als u toch vragen blijft houden, kunt u contact opnemen met het CJG bij u in de buurt.

 

Keurmerk Stichting OpvoedenStichting Opvoeden.nl zorgt er met ouders en deskundigen uit de wetenschap en praktijk voor dat deze informatie betrouwbaar en actueel blijft.

Bron: Baby

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult